Wonen

Nieuwbouw Leemkuilen/Comes Oolenstraat Hilversum

Nieuwbouw Leemkuilen/Comes Oolenstraat Hilversum

De bouw van 24 woningen aan de Leemkuilen en de Comes Oolenstraat in Hilversum Noord is afgerond. Totaalcomfort was verantwoordelijk voor de elektrische installaties, maar ook voor de data en centrale antenne installaties, welke stekerbaar en brandvertragend geïnstalleerd zijn. Wij hebben de opdracht in slechts 26 uur uitgevoerd, door goede communicatie en dagelijks overleg tussen onze monteurs en de onderaannemers. Bijzonder is dat op de zijgevels afbeeldingen van dieren staan die in de omgeving van de Westerheide wonen. De vos, buizerd, kever, ree, vlinder en hagedis zijn zichtbaar door het gebruik van twee kleuren steen.

Nieuwbouw 88 appartementen Huizen

Nieuwbouw 88 appartementen Huizen

Bij de nieuwbouw van Vista Ensemble heeft Totaalcomfort alle E-installaties op zich genomen. Het ging hierbij om elektra, data en telecom. Elke woning is aangesloten op het bel- en videopaneel. Ook springt de ruime en goed verlichte parkeergarage in het oog. 

Renovatie 16 woningen Amsterdam

Renovatie 16 woningen Amsterdam

In Amsterdam zijn diverse panden aan de Nieuwe Kerkstraat gerenoveerd. Totaalcomfort nam hierbij de installatie van elektra, data en telecom op zich. Ook de buitenverlichting is door Totaalcomfort geïnstalleerd. Deze buitenverlichting past goed in het straatbeeld van Amsterdam. Op de begane grond is een winkel gevestigd. Totaalcomfort heeft deze ruimte casco opgeleverd en voorzien van alle noodzakelijke aansluitingen. De winkel is daar dankbaar gebruik van gemaakt en de winkel voorzien van sfeervolle verlichting. 

 
 
Copyright © 2019 Totaalcomfort