Home>Referenties>Utiliteit

Utiliteit

Coronel Sports

Coronel Sports

Coronel Sports is meerdere malen verbouwd. Totaalcomfort speelde hierin een belangrijke rol door alle E-installaties op zich te nemen. Deze liepen uiteen van data en CCTV tot de sfeervolle verlichting in de squashzalen en de aansluiting van monitoren. De grote fitnessruimte springt in het oog met het hoge plafond en aangebrachte audio-installatie. Tijdens de verbouwingen bleef Coronel Sports open voor bezoekers. Dit vereiste een flexibele manier van werken.

Autojobs

Autojobs

In het pand aan de Langestraat 8-10 te Huizen is Autojobs gevestigd. Het oude klassieke pand is volledig opgeknapt en apart ingericht. Er is een totale elektrische installatie aangebracht, zoals data, telefonie, CCTV en airco. Wat in het oog springt is de artistieke verlichting. De eigen ideeën van Autojobs zijn met het advies van Totaalcomfort verwerkt. Het benadrukt nogmaals de rol van Totaalcomfort als adviserende en meedenkende installateur naast het uitvoerende gedeelte. 

Westland Kaasspecialiteiten

Westland Kaasspecialiteiten

Westland Kaasspecialiteiten heeft Totaalcomfort ingeschakeld voor de verbouwingen en onderhoud in het pand. De werkzaamheden bestaan vooral uit plafonds en installatie van de diverse vormen van verlichting. Binnenkort staat er weer een grote verbouwing in de planning.

 

 
 
Copyright © 2019 Totaalcomfort