Retail

Plasmadiscounter

Plasmadiscounter

Voor Plasmadiscounter doet Totaalcomfort het onderhoud en de verbouwingen. Het gaat hier vooral om het installeren van de vele aansluitingen in de winkel, zoals etalages, tv’s en diverse speciale opstellingen. Tevens is er CCTV geïnstalleerd. De werkzaamheden vragen om de nodige flexibiliteit aangezien de verbouwingen regelmatig in het weekend plaatsvinden en de opstellingen veel wisselen.

 

De Koffiesalon

De Koffiesalon

Voor de drie vestigingen van De Koffiesalon in Amsterdam voert Totaalcomfort alle onderhoud uit op het gebied van E&W-installaties. De Koffiesalon is verkozen tot de beste koffiewinkel van Nederland en het interieur laat die klasse die daarbij hoort ook zien. Sfeervolle verlichting, diverse installaties en een in het oog springende bar. De nadruk ligt hierbij erg op het designaspect. Flexibileit is geboden, aangezien de werkzaamheden altijd plaatsvinden in een drukke winkelstraat, zoals de locatie in De Pijp, dichtbij de Albert Cuypmarkt. Mocht er een probleem zijn dan is Totaalcomfort snel paraat om het probleem te verhelpen. Dit versterkt de succesvolle en langdurige samenwerking tussen de twee partijen. 

 

C1000 Amsterdam

C1000 Amsterdam

De C1000 aan de Wisseloord 126 in Amsterdam krijgt een uitbreiding. Totaalcomfort is verantwoordelijk voor het hemelwaterafvoersysteem en de binnenriolering. Er worden tevens nieuwe doorvoeren voor gas en elektra geïnstalleerd. Het bijzondere aan dit project is het vacurain hemelwaterafvoersysteem, dat water afstoot volgens het UV-principe.

 

 
 
Copyright © 2019 Totaalcomfort