Home>Referenties>Onderwijs

Onderwijs

Utrechtse School

Utrechtse School

Voor de Utrechtse school, gevestigd in een monumentaal pand, heeft Totaalcomfort diverse werkzaamheden verricht, zoals CCTV, netwerk, inbraak- en brandbeveiliging, elektra, airco en een nieuwe hoofdaansluiting. Ook is een deel van het sanitair vervangen. Omdat het pand monumentaal is mocht er niet gefreesd worden. Dit zorgde voor een andere manier van werken en vereiste de nodige creativiteit. Bijzonder is de afzuiginstallatie bij de werkplekken, vrij uniek in Nederland. De gasleiding is beveiligd, zodat deze alleen open kan als er ventilatie aanwezig is. Bij de werkzaamheden zijn veel materialen hergebruikt, dit was een eis van Monumentenzorg. Oude radiatoren zijn ook opnieuw gebruikt waar mogelijk.

Kindergarden

Kindergarden

Bij Kindergarden doet Totaalcomfort het onderhoud en de complete installatie bij diverse vestigingen. Naast de verlichting installeert Totaalcomfort ook gas, brandpreventiepanelen, CV, hemelwaterafvoer en dakbedekking. Bijzonder is dezelfde stijl die Kindergarden in alle vestigingen hanteert. Daarnaast worden radiatoren van een houten ombouw voorzien en een op afstand bedienbare radiatorknop. De vestigingen hebben ook kindersanitair, extra laag geplaatst. Er is een temperatuurbeveiliging op de warme kranen en de CV is in cascade opstelling, zodat in geval van uitval de ander het overneemt.  In opdracht van Coen Hagedoorn Onderhoud werkt Totaalcomfort al jaren voor Kindergarden. Deze lange samenwerking is een succesvolle, waarbij vertrouwen en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Kindergarden stelt specifieke eisen aan de installaties in alle panden, eisen die TC als pro-actieve en meedenkende installateur goed weet in te vullen.

Minister Calsschool

Minister Calsschool

De werkzaamheden bestonden uit loodgieterswerk (riool, water, gas, sanitair, hemelwaterafvoer). Bijzonder aan dit project is de loop van de hemelwaterafvoer, welke in betonnen poren is gegoten en daarna aan de voorzijde volledig is weggewerkt.  Daarnaast bezit de school een mindervalide-toilet. Zoals voor alle projecten geldt is het project gedegen voorbereid, zodat de monteurs met goede tekeningen aan de slag gingen. Totaalcomfort werkt en tekent alles uit met de betrokken partijen.

 
 
Copyright © 2019 Totaalcomfort